HUNGAROVET TUDÁSBÁZIS
www.allatorvosiwikipedia.com

Keresés:

Rólunk

Mi ez a honlap?

A Hungarovet Tudásbázis az állattartók és az állatorvosi asszisztensek hiteles és pontos tájékoztatására készült ingyenes szakmai honlap. A legkülönbözöbb állatfajok, betegségek, diagnosztikai tesztek, gyógykezelési módszerek részletes leirása található itt meg. Lehetöség lesz arra, hogy kérdéseket tegyenek fel az állattartók, amelyekre igyekszünk válaszolni.

Honlap használata

A Hungarovet Tudásbázis honlap használata könnyű, az összes tartalom ABC-szerint jelenik meg (Tudásbázis ABC), illetve a baloldali oszlopban kategóriák szerint (Kategória index). Hogyha egy szóra (pl. “etetés“) vagy szavakra szeretne keresni, akkor használja a honlap bal felső részében található “Keresés” ablakot. Jó böngészést kivánunk!

Kapcsolat a honlap készitöivel (Hungarovet Állatkórház)

A honlapot a Hungarovet Állatkórház tulajdonosai Dr. Bendzsel Dániel és Dr. Gál Sándor készitették és tartják fent. Hogyha bármilyen kérdése vagy hozzászólása van, akkor a hungarovetrendelo@gmail.com címre, illetve a Hungarovet Facebook-ba. Kedvencével kapcsolatos problémája miatt telefonáljon vagy személyesen keressen meg bennünket.

Hungarovet Állatkórház
1223 Budapest
Brassói utca 10/a
hungarovetallatkorhaz.hu
Tel/Fax : 1-362-2699
Tel: 70-637-0352
info@hungarovetrendelo.hu
Facebook

Rólunk

A Hungarovet Állatkórház 2009 szeptemberében nyílt, Budafokon. Az amerikai tapasztalatok alapján megtervezett állatkórházunk egyszerre nyújt barátságos légkört és magas színvonalú állat-egészségügyi ellátást kutyák, macskák és egzotikus állatok részére.

Praxisunk Budapesten elsőként szerzett ISO 9001-es minősítést az állatorvosi praxisok közül, valamint 2011-től az “Állatorvos-tudományi Kar Oktatókórháza” címet is viselheti. A magas technikai felszereltség (ultrahang, RTG, fogászati RTG, EKG, vérgáz analizátor, altatógép, infúziós pumpák, video otoszkóp, merev endoszkóp, stb.) mellett szakértő és barátságos csapat várja Önöket.

A Hungarovet Állatkórház az egzotikus állatok és kisállatok széleskörű egészségmegőrző állatorvosi ellátását 12 havi fizetési ütemezéssel, a tulajdonosok és kedvenceik igényeit maximálisan figyelembe véve végzi.