Keresés:

Kezdőlap

Üdvözöljük honlapunkon! Tekintse meg praxisunkat és szolgáltatásainkat, a kék nyilakra kattintva lapozhat, a képekre kattintva pedig a kapcsolódó oldalakhoz jut el! A baloldali oszlopból elérheti a legfontosabb információkat rendelőnkről és különleges ajánlatainkról. Amennyiben a napi történések, aktualitások érdeklik, javasoljuk kövessen minket a Facebookon. Ha részletesebb információkat szeretne, ajánljuk információs háttéroldalunkat (Tudásbázis).

greyline-long
Hungarovet Állatkórház 3-400  A HUNGAROVET PRAXISRÓL
Magyarország első amerikai rendszerű állatorvosi praxisa, kutyák, macskák és egzotikus állatok legmagasabb színvonalú és kényelmű ellátását végzi. Praxisunk megalakitásának történetéről részletesen itt olvashatnak, Budapest első ISO 9001-es minősítésű állatorvosi praxisa, az Állatorvostudományi Egyetem kihelyezett oktatókórháza.  A tulajdonosok és kedvenceik igényeit maximálisan figyelembe vevő legkényelmesebb állatorvosi praxis, ahol barátságos, otthonos, kellemes és tiszta környezetet biztosítunk, a kezelések ideje alatt televízió, magazinok, ingyenes kávé és frissítők állnak rendelkezésre. Praxisfilozófiánk szerint, mi úgy bánunk kedvenceikkel, mintha a sajátjaink lennének! A praxisunkról készitett újságcikkeket és rádióriportokat itt tekintheti meg.
greyline-long
Hungarovet Állatkórház 19-400  MUNKATÁRSAINK
Dr. Bendzsel Dániel
Dr. Papp Georgina V.
Dr. Császár Júlia
Bíró Tímea
Barabás Dóra
Herendovics Krisztinagreyline-long
Hungarovet Állatkórház 1-400 SZOLGÁLTATÁSAINK

Belgyógyászat
Labordiagnosztika
Szemészeti vizsgálatok
Radiológiai vizsgálatok
Ultrahangos vizsgálatok
Endoszkópos vizsgálatok
Sebészeti beavatkozások
Fogászati beavatkozások
Fülészeti beavatkozások
Oxigén terápiás kezelések
Intenziv betegellátás
greyline-long
Hungarovet Állatkórház 20-400 KEDVEZMÉNYES, HAVIDÍJAS EGÉSZSÉMEGŐRZŐ ELLÁTÁS
A Hungarovet Állatkórházban a javasolt egészségügyi teendők (vizsgálatok, oltások) árát 12 havi kamatmentes részletben, havidíj jelleggel tudja befizetni, akár banki, akár személyes úton (Hungarovet Kilenc Élet Optimum Program) . A vizsgálatok igénybe vehetők betegség esetén is, de – szemben a biztosításokkal – egészséges kutya esetén szűrővizsgálatként mindenképp elvégzésre kerülnek. A Hungarovet Optimum Program tájékoztatója és a szerződés itt tölthető le. A Hungarovet Kilenc Élet Programcsalád honlapja és további információk itt tekinthetők meg.
greyline-long
Hungarovet Állatkórház 21-400 HUNGAROVET TUDÁSBÁZIS
A Hungarovet Állatkórház honlapja az állattartók hiteles szakmai informálását szolgálja és nagyon sok hasznos tudnivalót tartalmaz. Honlapunkon a különböző állatfajok, betegségek, diagnosztikai tesztek, gyógykezelési módszerek részletes leirása található meg (Hungarovet Tudásbázis).

greyline-longHungarovet Állatkórház 6-400
ÚGY VIGYÁZUNK KEDVENCEIRE, MINTHA A SAJÁTJAINK LENNÉNEK!
Egy saját videón keresztül szeretnénk bemutatni azt, hogy hogyan történik minden altatás monitorizálása a Hungarovet Állatkórházban, minden műtétnél, beleértve az ivartalanitási műtéteket is. A fokozott altatási biztonság és féltő gondoskodás miatt praxisunkban ezidáig sohasem fordult elő egyetlen altatási baleset sem.
greyline-long
Hungarovet Állatkórház 11-400INTENZÍV BETEGELLÁTÁS
• kórházi elhelyezés (kutya, macska, egzotikus állatok)
• mindennapos ellátás és kezelés
• oxigén terápia
• inhalációs terápia

greyline-longPetShop400
PATIKA ÉS PETSHOP

Petshop (kisállateledel és felszerelés)
Bolhaellenes és kullancsellenes szerek
Féregtelenitőszerek
Fogászati szerek
Fülészeti szerek
Gyógysamponok
Porcépítő készítmények
Tápok: kutya, macska
Tápok: egzotikus állatok + madarak

greyline-long
Hungarovet Állatkórház 18-400MIT MONDANAK RÓLUNK AZ ÁLLATTARTÓK?
Forrás: Facebook (Hungarovet)
Mózes József
“Csak annyit mondok, hogy Athéne úgy rohan befelé mint más kutyák kifelé a rendelőből. Boldogan, nagy örömmel üdvözöl bent mindenkit. Igen megnyugtató számomra az a törődés és szakértelem ahogyan kezelik a pácienseket. A rendelő felszereltsége is nyugalommal tölt el, hiszen nem mindegy milyen eszközök állnak rendelkezésre. Az Optimum program / én csak kutya TB-nek nevezem/ szenzációs találmány, mindenkinek ajánlom.” > további vélemények

greyline-long

Ha a honlappal vagy állatával kapcsolatban kérdése van, telefonáljon vagy személyesen keressen bennünket :
Hungarovet Állatkórház Kft. 1223 Budapest, Brassói utca 10/a,
Telefon: 1-362-2699 Mobil: 70-637-0352 E-mail: info@hungarovetrendelo.hu

Tekintse meg praxisunkat és szolgáltatásainkat, a kék nyilakra kattintva lapozhat, a képekre kattintva pedig a kapcsolódó oldalakhoz jut el!